SARACEN ARIEL ELITE 2019

14,500 Lei
(18,200 Lei)
Cod: SKU-3570778883-2842-32
Disponibil la comanda
Produsul se comanda de la furnizor, timpul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzi.
Brand: SARACEN
Dimensiune: 27,5"

Fondat in 1983, SARACEN a fost inca de la inceput una din companiile de top, construind una din primele mountain bike-uri din Regatul Unit.

In 1984, doua dintre primele mountain bike-uri Saracen au fost folosite la summit-ul de pe Muntele Kilimanjaro de Nick si Richard Crane, iar brandul a fost conducator pe piata de-a lungul inceputului anilor '90. In 2009, comapania a fost preluata de Madison, numarul unu printre distribuitorii de biciclete, componente si accesorii in UK, investind semnificativ pentru a o readuce la nivel de top.

"Construim biciclete nemaipomenite. Asta facem. Pe acest lucru ne concentram mica noastra echipa Saracen si suntem foarte mandri si pasionati. Am parcurs multe mii de kilometri pe umilele biciclete si in ultimele trei decenii le-am urmarit dezvoltandu-se, inovandu-se si evoluand. Am vazut ca trendurile si moda vin si pleaca dar un singur lucru ramane: sentimentul de neinlocuit de a fi pe bicicleta. Libertatea pe care ne-o da, relaxarea, adrenalina, pasiunea si per ansamblu, iubirea pentru biciclete."

SIZING: VIEW SIZES
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare